Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astarea II 3*

   Mlini


Descriere

Hotelul Astarea 2 este un hotel foarte modern si bine echipat, la 10 km de Dubrovnik. In apropierea hotelului Astarea l exista o plaja cu pietris cu vedere la mare si insulele Supetar, Mrkan și Bobara. Hotel Astarea II este situat intr-o minunata gradina mediteraneana si are 90 de camere, pavilioane (30 de camere) si bungalouri (36 de camere). Toate camerele au balcon si vedere la mare in fata si toate sunt dotate cu sat-tv, clima, seif, internet si telefon. Hotelul Astarea ofera cocktail bar, restaurant, piscina interioara cu apa de mare incalzita, sali de conferinte, nunti, banchete, turnee de bridge, sauna, masaj, jocuri, magazine și o coafor.

Localizare

Hotelul Astarea 2 este un hotel foarte modern si bine echipat, la 10 km de Dubrovnik. In apropierea hotelului Astarea l exista o plaja cu pietris cu vedere la mare si insulele Supetar, Mrkan și Bobara.

Facilitati Hotel

Hotelul Astarea ofera cocktail bar, restaurant, piscina interioara cu apa de mare incalzita, sali de conferinte, nunti, banchete, turnee de bridge, sauna, masaj, jocuri, magazine și o coafor.

Facilitati Camere

Hotel Astarea II este situat intr-o minunata gradina mediteraneana si are 90 de camere, pavilioane (30 de camere) si bungalouri (36 de camere). Toate camerele au balcon si vedere la mare in fata si toate sunt dotate cu sat-tv, clima, seif, internet si telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Fitness