Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orsan by Aminess

   Orebic


Descriere

Oferind o locație pe malul mării și o piscină în aer liber cu apă sărată, situată chiar lângă mare, Hotelul Orsan este situat lângă Orebić, la mică distanță de o plajă cu pietriș. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Se oferă WiFi gratuit și parcare gratuită. Hotelul este înconjurat de pini și chiparoși și oferă vedere la orașul vechi din Korcula. Hotelul oferă camere cu aer condiționat, balcon și vedere la parc sau la mare. Fiecare este dotată cu TV, iar băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Oaspeții pot lua masa pe terasa restaurantului sau pot savura o băutură la barul de lângă piscină, unde șezlongurile și umbrelele de soare pot fi folosite gratuit. Pe lângă diferitele activități sportive pe care le puteți practica în timpul șederii dumneavoastră pe Insula Peljesac, puteți pur și simplu să vă plimbați pe numeroasele trasee de mers pe jos găsite în jurul porturilor, plajelor și golfurilor din fiecare oraș, bucurându-vă de acest peisaj fantastic cu frumusețea sa nesfârșită și caracteristicile sale unice. Centrul orașului Orebić se află la 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Dubrovnik este la 130 km.

Localizare

Oferind o locație pe malul mării și o piscină în aer liber cu apă sărată, situată chiar lângă mare, Hotelul Orsan este situat lângă Orebić, la mică distanță de o plajă cu pietriș. Centrul orașului Orebić se află la 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Dubrovnik este la 130 km.

Facilitati Hotel

Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Se oferă WiFi gratuit și parcare gratuită. Hotelul este înconjurat de pini și chiparoși și oferă vedere la orașul vechi din Korcula. Oaspeții pot lua masa pe terasa restaurantului sau pot savura o băutură la barul de lângă piscină, unde șezlongurile și umbrelele de soare pot fi folosite gratuit.

 
Pe lângă diferitele activități sportive pe care le puteți practica în timpul șederii dumneavoastră pe Insula Peljesac, puteți pur și simplu să vă plimbați pe numeroasele trasee de mers pe jos găsite în jurul porturilor, plajelor și golfurilor din fiecare oraș, bucurându-vă de acest peisaj fantastic cu frumusețea sa nesfârșită și caracteristicile sale unice.
 

Facilitati Camere

Hotelul oferă camere cu aer condiționat, balcon și vedere la parc sau la mare. Fiecare este dotată cu TV, iar băile sunt dotate cu duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan