Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Park Hotel


DescriereDescriere

Acest hotel este situat in zona de agrement din Laganas, la doar cateva minute de mers pe jos de plaja . De asemenea, puteti ajunge pe jos in centrul orasului, cu barurile, restaurantele si viata de noapte, in doar cateva minute. Aeroportul este la aproximativ 5 km de hotel, iar Zante si portul sunt la aproximativ 7 km.

Localizare

Zante Park Resort & Spa, BW Premier Collection este un hotel elegant și primitor, la doar 200 de metri de plajă. Cadrul perfect pentru vacanțe relaxante, conferințe și alte evenimente.  Atmosferă caldă, standarde înalte de servicii, bucătărie excelentă grecească și internațională. 

Hotelul are 95 de camere si dispune de lift. La recepția din hol, personalul este disponibil pentru a oferi sfaturi și asistență. Facilitățile de cazare includ un seif și o facilitate de schimb valutar. WiFi este disponibil. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Alte facilități ale hotelului includ o sală TV și o sală de jocuri.  Serviciile suplimentare includ un serviciu de babysitting, asistență medicală, room service, un serviciu de trezire și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care doresc să exploreze zona cu bicicleta vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Website

https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotel-rooms-testbw.77519.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie