Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

Agenția noastră a fost înființată în anul 1999 de niște tineri entuziaști, îndrăzneți și pasionați de călătorii. anii au trecut, dar pasiunea pentru pentru călătorii a rămas la fel de vie ca în primii ani. De asemeanea ne-am îmbogățit cu experiență, seriozitate, dovotament față de muncă și clienții noștri.


Despre echipa noastră

Cu toate că în ultimii ani activitatea noastră s-a focalizat pe organizarea și derularea evenimentelor marca Snow Fest, nu ne-am neglijat clienții nici în perioada verii.

Am continuat să participăm an de an la infotripu-uri organizate de touroperatori în cele mai populare destinații promovate pe perioada verii, participăm la cursuri de formare, urmărim în permanență ofertele speciale și studiem mereu piața, astfel încât suntem mai mult decât calificați și pregătiți să vă trimitem în vacanța perfectă!

Ne-ar bucura să ne oferi ocazia să te convingem de toate acestea și să-ți oferim îndeplinirea celor mai frumoase vise!


Istoricul agenției noastre


1999
Se înființează agenția de turism.

2001
A fost primul tour operator care a introdus pe piața românească Slovacia ca destinație pentru ski, serviciu de care au beneficiat peste 600 de turiști în acel an.

2002
Prin programele cu autocarul ale agenției, au văzut litoralul Greciei și al Croației peste 1000 de turiști anual.
Promovarea în premieră în România a Zillertal din Austria.
Realizarea primului catalog de ski din România.

2003
Sfara Tours a devenit principalul tour operator pentru ski din România și a realizat brandul "Skipass".

2005
A marcat debutul primului proiect cu avionul: 13 zboruri charter din Cluj spre Malta.

2006
A însemnat noutatea absolută reprezentată de programul "Sicilia" și de asemenea, realizarea în premieră a unui zbor charter din România spre litoralul bulgăresc, precum și alte 14 zboruri charter Cluj-Malta.

2007
S-au realizat zboruri charter din Cluj, Timișoara spre Turcia: Antalya și Kusadasi, programe care au avut un real succes și au durat până în 2011.

2009
Pentru sezonul 2009-2010 agenția Sfara Tours a lansat în premieră pentru România un produs original pentru iubitorii de ski și anume ski charter spre Franța.

2010
Prima ediție de Romanian Ski Days la Kaprun, Austria - un eveniment de ski organizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

2011
Prima ediție a celui mai tare festival de muzică și ski organizat de români pentru români: Snow Fest - Les 2 Alpes, Franța. 
La prima ediție au participat 100 de turiști. Numărul acestora a ajuns în prezent la 3000.

2015
Prima ediție Italian Snow Fest organizată în stațiunea Sauze d'Oulx.

2016
Evenimentul Romanian Ski Days se mută la Solden sub denumirea Austrian Snow Fest.

2018
Pe lângă evenimentul Italian Snow Fest, agenția Sfara Tours a organizat și prima ediție de Kids Snow Fest la Livigno, hotel Alpen village, care a fost un real succes încă de la prima ediție.

To be continued